Stora Beslut

Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Hatar all denna vetenskap som högskolan innehåller. Jag vill ha något konkret att gå på, inget flum flum. Jag fattar nada, allt är bara så himla luddigt. När jag dessutom är antagen till butikschefsutbildningen som bara är konkret står jag i valet mellan utbildningarna. Jag har världens förutsättningar här i Örebro gällande boende precis vid skolan, extra jobb m.m. Allt handlar bara till slut om vetenskapen. Varför ska den existera? Ska jag ta tre tunga år med dryg läsning eller ett år med konkret fakta? Det är ett stort beslut jag måste ta och det är snart! Jag brukar sällan lyssna på min magkänsla som ofta är rätt så vad ska jag göra denna gång? Lyssna på magkänslan som säger mig att detta är fel val eller köra på utifrån de förutsättningar jag har?
Jag blir tokig av att inte veta!

3 dagar..

Idag känns det så himla bra, jag har jobbat min sista helg och jag hoppas att jag aldrig mer behöver göra det. Tre arbetsdagar kvar i veckan som kommer sedan går jag på tjänstledighet. Jag ser fram mot att lära mig lite nya saker och få ett liv så småningom. Lediga helger, fasta arbetstider och förhoppningsvis en bra lön :) Imorgon bitti halv sju ska min kära kompis Martin hjälpa mig köra över lite saker till Örebro :) sen är det bara jag själv, böcker och lite smågrejer kvar som ska flytta :) En cykel och tv + hemmabio står på inköpslistan, ska försöka fixa de i helgen för sen börjar skolan! Örebro gör sig redo, jag gör mig redo, hej då Vässan!

Facebooksamhället

Då jag haft ett stort beroende av Facebook har jag valt att inaktivera mitt konto på obestämd tid. Det är så sjukt att det mesta i livet kretsar kring det. Problem som egentligen inte finns skapas av användandet. När man skapar kontroll över sådant man egentligen inte behöver bry sig om har det gått för långt. Hej då Facebook, hej riktiga livet!

Flytt och flyt

Det är mer än man tror som man måste hålla reda på i en flytt. Det är inte bara att packa ner alla saker man äger utan det är adressändring, flyttanmälan till skatteverket m.m. Inte råga på allt är det ansökningar om csn och annat som också ska skickas in. Studentlitteratur beställd för över 3200:-, toppen!

Dagen har ägnats åt att montera ner sängen, packa ner de sista sakerna och packa en väska som jag ska bo i de närmaste nio dagarna.

Dessutom har jag lyckats flytta över min behovsanatällning på ett av jobben till Örebro så nu kommer jag kunna få in lite extra cash även där :) det flyter på i rätt håll nu. Inte nog med det ska jag tatuera mig igen :) denna gång blir det tre ord; live, love, laugh som ska stå strax under armhålan över revbenen :) kommer bli grymt fint!

I övrigt får tiden utvisa vad som händer. Just nu känns bara allt så himla bra. Tack o hej leverpastej ;)


Nyårslöften 2012

Nyårsafton var grymt. Stockholm är en av Sveriges bästa städer. När man dessutom från tillbringa lite tid med en av mina bästa vänner kan det inte bli bättre. Hamburgerbörs DJ-show bjöd på schyssta ljuseffekter och ljud så man knappt trodde man hade öronen kvar. Dessutom var det b-kändisar som kändisfrisören Bobby och Kissie där.

Mina nyårslöften för detta år är:

  • Nå min målvikt
  • Leva sundare genom träning och hemmagjord mat dvs. mindre alkohol
  • Leva i nuet och inte tänka så mycket
  • Ha grymt roligt

RSS 2.0